Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

Bestyrelsen vil hermed ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi håber at vi kan afholde vores årlige general forsamling som altid sidst i februar, men da vi stadig står i en vanskelig situation med hensyn til hvad der lovgives om forsamlinger i det nye år, så ved vi ikke om den kan afholdes. Vi vil opdatere her på hjemmesiden og selvfølgelig udsende indkaldelse når tiden oprinder.

Vi kæmper lidt med det sidste oprydning fra den store fiber installation, men mon ikke det bliver klaret i starten af det nye år. YOUSEE har lovet en tilbagemelding på vores kabel problemer i foreningen, men i skrivende stund er der intet nyt. Rigtig mange har allerede tilsluttet sig den nye fiber, og der kommer nok flere gode tilbud på tilslutning i det nye år for dem der endnu ikke har valgt at koble sig på. Vi vil selvfølgelig følge den udvikling hos vores udbyder.

Glædelig jul og et godt nytår til jer alle.

Bestyrelsen